Proef de smaak, vier de vreugde!

uw speciale momenten bij Eenhoorn

Feesten

Vier uw trouwfeest

In een gezellige hoeve

Onze feestzalen bieden plaats aan groepen tot 170 personen en hebben toegang tot een prachtige tuin en speelweide. Bij mooi weer vinden recepties plaats in de tuin, en bij slecht weer hebben we een alternatief. We passen de schikking van de zaal aan naar uw persoonlijke smaak en stijl. Of het nu gaat om een diner aan tafel, een walking diner, een buffet of een barbecue, we doen ons best om aan uw wensen te voldoen. Maak een afspraak om onze locatie te bezichtigen en meer informatie te krijgen over onze op maat gemaakte menu’s en offertes.

Belangrijke gebeurtenis

Feest in stijl

Bij Eenhoorn kunt u terecht voor al uw feesten, groot of klein, van babyborrels tot fin de carrière feestjes. Onze zalen bieden plaats aan groepen van 10 tot 150 personen. Onze menu’s worden op maat samengesteld en aangepast aan uw budget. Neem gerust contact met ons op om onze locatie te bezichtigen en meer informatie te krijgen.

Geniet van de volledige ervaring

Overnachten is mogelijk

Geen zin meer om naar huis te rijden na een avondje feesten? Bij ons kunt u voortaan overnachten in één van onze 3 gastenkamers. Onze kamers zijn charmant en stijlvol ingericht en bieden het nodige comfort, inclusief een eigen badkamer en toilet. ’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in ons salon of buiten bij mooi weer.

Prijzen per kamer per nacht voor 2 personen:
Suite Kamil: € 140,00 incl. ontbijt
Kamer Juul: € 120,00 incl. ontbijt
Kamer Renee: € 130,00 incl. ontbijt
Toeslag 3°persoon op de kamer: € 50,00 incl. ontbijt

Check-in: vanaf 16.00 uur
Check-out: 11.00 uur

Gelieve uw aankomsttijd vooraf door te geven. Houd er rekening mee dat huisdieren, roken en eigen drankverbruik niet toegelaten zijn. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in onze gastenkamers.

Onze zaalindeling

In kaart

ZAAL EENODE

zaal KOUTER

zaal EenodeKouter

zaal ’T Schuu