A la carte gerechten op weekdagen

Onze kaart

A LA CARTE GERECHTEN OP DONDERDAG & VRIJDAG

Voorgerechten

Gerecht Prijs
Artisanale kaas-en garnaalkroket | parelcouscous | citrusgel € 20.00
Kalfstartaar | st. jakobsnoot | avocado | pickles | tzatziki | kroepoek € 22.00
Heilbot | tierenteyn | lamsoor | nantua | beurre noisette | bloemkool
(supplement 7.50€ in hoofdgerecht)
€ 24.00
Gegrilde gamba | cocos | curry | basilicum € 16.00

Hoofdgerechten

Gerecht Prijs
Zomerree | pont neuf aardappel | tuinbonen | dooierzwam | mais | paksoi | romanes € 38.00
Rib-eye ‘Black Angus’ | frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper € 36.00
Pladijs | dugléré | zeekraal | waterkers | garnaal € 28.00

Nagerechten

Gerecht Prijs
Mokka | cremeux van 'gold' chocolade | kers | perzik | banaan | javanais € 15,00
Vers gedraaid vanilleroomijs | 3 soorten chocolade | chantilly | chocoladekrokant € 13,00
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten
€ 16,00