A la carte gerechten op weekdagen

Onze kaart

Voorgerechten

Gerecht Prijs
Artisanale kaas-en garnaalkroket | parelcoucous | citrusgel € 19,00
Forel | radijs | selder | rucola | enoki | verveine € 20,00
Schelvis | zeeuwse Bouchotmossel | venkel | bloemkool
(supplement 7.50€ in hoofdgerecht)
€ 25,00
Thaise cocos | curry | citroengras | gamba € 12,00

Hoofdgerechten

Gerecht Prijs
Duroc d'Olives | erwtencrème | porto | polenta | compote van paddenstoelen | paksoi € 28,00
Rib-eye ‘Black Angus’ frietjes – seizoensgroenten - béarnaise of peper € 36,00
Pladijs | geplette aardappel Cevennes ui | zeekraal | romanesco € 32,00

Nagerechten

Gerecht Prijs
Pannacotta | crémeux framboos | crumble | chocolade | pistache € 15,00
Vers gedraaid vanilleroomijs
3 soorten chocolade | chantil | chocoladekrokant
€ 13,00
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten
€ 16,00