A la carte gerechten op weekdagen

Onze kaart

A LA CARTE GERECHTEN OP DONDERDAG & VRIJDAG

Voorgerechten

Gerecht Prijs
Artisanale kaas-en garnaalkroket | parelcouscous | citrusgel € 19,00
Tataki van tonijn | avocado | bloedsinaasappel | burrata | venkelsalade € 23,00
Griet | bouillabaisse | risotto | mossel | boerenkool
(supplement 7.50€ in hoofdgerecht)
€ 32,00
Ravioli | zalm | Thaise cocos | citroengras | basilicumolie € 15,00

Hoofdgerechten

Gerecht Prijs
Melkvarkenrug | truffelkroket | spitskool | oesterzwam | jus van gebrande ui € 28,00
Rib-eye ‘Black Angus’ frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper € 36,00
Zeebaars op het vel gebakken | pasta nero | tomatencompote | citroenmousseline € 29,00

Nagerechten

Gerecht Prijs
Evocaco biscuit | ijs van limoncello | compote van kumquat | mango | yuzu | ananas € 15,00
Vers gedraaid vanilleroomijs | 3 soorten chocolade | chantilly | chocoladekrokant € 13,00
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten
€ 16,00