Voorgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Artisanale kaas-en garnaalkroket | parelcoucous | citrusgel | € 19,00 |
Forel | radijs | selder | rucola | enoki | verveine | € 20,00 |
Schelvis | zeeuwse Bouchotmossel | venkel | bloemkool (supplement 7.50€ in hoofdgerecht) |
€ 25,00 |
Thaise cocos | curry | citroengras | gamba | € 12,00 |
Hoofdgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Duroc d'Olives | erwtencrème | porto | polenta | compote van paddenstoelen | paksoi | € 28,00 |
Rib-eye ‘Black Angus’ frietjes – seizoensgroenten - béarnaise of peper | € 36,00 |
Pladijs | geplette aardappel Cevennes ui | zeekraal | romanesco | € 32,00 |
Nagerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Pannacotta | crémeux framboos | crumble | chocolade | pistache | € 15,00 |
Vers gedraaid vanilleroomijs
3 soorten chocolade | chantil | chocoladekrokant |
€ 13,00 |
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten |
€ 16,00 |