Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.

MENU

Dit menu wordt niet geserveerd van 13 tem 16 februari, dan serveren we enkel het Valentijnmenu (zie onderaan).

**Tataki van zalm | butternut
radijs | romanesco | postelein

**Ombervis | risotto
compote van tomaat | venkel

Soepje van pastinaak
pijnboompitten | feta | gremolata

Jonge eend uit ‘Challans’ | zoete aardappel
gebrande prei | witloof | spruit | aardpeer | porto
OF
Zeeduivel à la nage
polderaardappel | basilicum | rode spitskool

Vanille couscous | ananas
Vermouth | woudvruchten | chocoladeroomijs 
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’  6,50 euro per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen: 69,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 79,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon

Bob formule

De bob formule omvat 2 glazen wijn: 16,00 euro per persoon 

————————————

VALENTIJNMENU VAN 13 TEM 16 FEBRUARI

Tijdens deze week serveren wij enkel het menu in 4- of 5 gangen.

**Tataki van zalm | butternut
radijs | romanesco | postelein

**Griet | risotto
citroengras | kokos | pastinaak

Sint-jakobsvrucht | aardpeer
gepofte quinoa | basilicumolie

Lomo Duroc ‘Batallé’ | gelakt buikspek
Cevenne ui  | pomme dauphine | bimi | bordelaise
OF
Zeeduivel à la nage
polderaardappel | basilicum | spitskool

Valentijnsdessert ‘chocolade-framboos’
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’  6,50 euro per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen: 69,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 79,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon

Bob formule

De bob formule omvat 2 glazen wijn: 16,00 euro per persoon 

Gelieve eventuele intoleranties, allergieën of vegetarische wensen vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij hebben geen veganistische keuken.