Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

21 september tem 15 oktober

Wachtbordje

**Forel | radijs | selder 
rucola | enoki | verveine

**Schelvis | zeeuwse bouchotmossel
venkel | bloemkool

Thaise cocos | curry | citroengras
gamba

Duroc d’Olives | erwtencrème | porto
polenta | compote van paddenstoelen | paksoi
OF
Pladijs | geplette aardappel
Cevennes ui | zeekraal | romanesco

Pannacotta | crémeux van framboos
crumble | chocolade | pistache
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement € 7,00 op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas € 7,50 per glas of rode porto € 6,30 per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen (keuze maken in VG): € 64,00 pp
    Menu 5-gangen:  € 76,00 pp

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: € 22,00 pp
5-gangen: € 28,00 pp 

Bob formule

(1 glas wit & 1 glas rood): € 15,00 pp

GELIEVE ALLERGIEËN (ZOALS LACTOSE OF GLUTEN), ZWANGERSCHAPPEN EN/OF VEGETARIERS STEEDS BIJ RESERVATIE DOOR TE GEVEN. AANGEZIEN WIJ MET DAGVERSE PRODUCTEN WERKEN, KUNNEN WIJ HIER HELAAS DE DAG ZELF GEEN GEVOLG AAN GEVEN. ‘VEGAN’ GERECHTEN ZIJN  NIET MOGELIJK OM ORGANISATORISCHE REDENEN.
DANK ALVAST VOOR UW BEGRIP.