Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.

Lentemenu tem 2 juni

Wachtbordje

**Oosterscheldepaling | asperge
burrata | bloemkool | groene kruiden

**Zeebaars | inlandse asperge | daslook
jonge spinazie | beurre blanc

Cappuccino van asperges
rivierkreeft | kwartelei

Lamszadel | fondant aardappel
asperge | sojabonen | paddenstoelen
OF
Schelvishaas | speltrisotto
courgette | compote van kerstomaat | asperge

Rood fruit | limoen
bolus-ijs | meringue
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement € 7,00 op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas € 7,50 per glas of rode porto € 6,30 per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen (keuze maken in VG): € 68.00 pp
Menu 5-gangen:  € 78.00 pp

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: € 23,00 pp
5-gangen: € 29,00 pp 

Bob formule

(1 glas wit & 1 glas rood): € 15,00 pp 

Gelieve eventuele intoleranties en allergieën vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen. 
Wij kunnen vegetarische gerechten samenstellen, maar we hebben geen veganistische opties.