MENU
Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.
MENU
Dit menu wordt niet geserveerd van 13 tem 16 februari, dan serveren we enkel het Valentijnmenu (zie onderaan).
**Tataki van zalm | butternut
radijs | romanesco | postelein
—
**Ombervis | risotto
compote van tomaat | venkel
—
Soepje van pastinaak
pijnboompitten | feta | gremolata
—
Jonge eend uit ‘Challans’ | zoete aardappel
gebrande prei | witloof | spruit | aardpeer | porto
OF
Zeeduivel à la nage
polderaardappel | basilicum | rode spitskool
—
Vanille couscous | ananas
Vermouth | woudvruchten | chocoladeroomijs
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’ 6,50 euro per glas
Prijs van het menu
**Menu 4-gangen: 69,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 79,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert
Passende wijnen tem hoofdgerecht:
4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon
Bob formule
De bob formule omvat 2 glazen wijn: 16,00 euro per persoon
————————————
VALENTIJNMENU VAN 13 TEM 16 FEBRUARI
Tijdens deze week serveren wij enkel het menu in 4- of 5 gangen.
**Tataki van zalm | butternut
radijs | romanesco | postelein
—
**Griet | risotto
citroengras | kokos | pastinaak
—
Sint-jakobsvrucht | aardpeer
gepofte quinoa | basilicumolie
—
Lomo Duroc ‘Batallé’ | gelakt buikspek
Cevenne ui | pomme dauphine | bimi | bordelaise
OF
Zeeduivel à la nage
polderaardappel | basilicum | spitskool
—
Valentijnsdessert ‘chocolade-framboos’
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’ 6,50 euro per glas
Prijs van het menu
**Menu 4-gangen: 69,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 79,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert
Passende wijnen tem hoofdgerecht:
4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon
Bob formule
De bob formule omvat 2 glazen wijn: 16,00 euro per persoon
Gelieve eventuele intoleranties, allergieën of vegetarische wensen vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij hebben geen veganistische keuken.