Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.

Zomermenu

vanaf 15 augustus

**Kalfstartaar | st. Jakobsnoot
avocado | pickles | tzatziki | kroepoek

**Heilbot | Tierenteyn | lamsoor
Nantua | beurre noisette | bloemkool

Gegrilde gamba
cocos | curry | basilicum

Zomerree | pont neuf aardappel
tuinbonen | dooierzwam | mais | paksoi | romanesco
(supplement 7 euro op het menu)
OF
Pladijs | dugléré
zeekraal | waterkers | garnaal

Mokka | cremeux van ‘gold’ chocolade
kers | perzik | banaan | javanais
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’  6,30 euro per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen: 68,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 78,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon

Bob formule

De bob formule omvat 2 glazen wijn: 15,00 euro per persoon 

Gelieve eventuele intoleranties en allergieën vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij kunnen vegetarische gerechten samenstellen, maar we hebben geen veganistische opties.