Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing aan het menu is mogelijk.

Hopscheutenmenu vanaf 22 februari

Wachtbordje

**Hoeve ei | hopscheuten
gerookte entrecôte | postelein | butternut

**Zeeduivel | hopscheuten
sinaas | cocos | citroengras | wakamé

Sint-jakob | aardpeer | truffel espuma

Kalfslende | zwezerik | hopscheuten
dauphine | Luikse siroop | groenten springroll
OF
Noorse skrei | hopscheuten
garnaal | venkel | risotto

Pannacotta | rode biet | dragonsorbet
jus van kers | chocolade 65%
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement € 7,00 op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas € 7,50 per glas of rode porto € 6,30 per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen (keuze maken in VG): € 68.00 pp
Menu 5-gangen:  € 79.00 pp

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: € 22,00 pp
5-gangen: € 28,00 pp 

Bob formule

(1 glas wit & 1 glas rood): € 15,00 pp