MENU
Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.
Lentemenu tem 2 juni
Wachtbordje
—
**Oosterscheldepaling | asperge
burrata | bloemkool | groene kruiden
—
**Zeebaars | inlandse asperge | daslook
jonge spinazie | beurre blanc
—
Cappuccino van asperges
rivierkreeft | kwartelei
—
Lamszadel | fondant aardappel
asperge | sojabonen | paddenstoelen
OF
Schelvishaas | speltrisotto
courgette | compote van kerstomaat | asperge
—
Rood fruit | limoen
bolus-ijs | meringue
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement € 7,00 op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas € 7,50 per glas of rode porto € 6,30 per glas
Prijs van het menu
**Menu 4-gangen (keuze maken in VG): € 68.00 pp
Menu 5-gangen: € 78.00 pp
Passende wijnen tem hoofdgerecht:
4-gangen: € 23,00 pp
5-gangen: € 29,00 pp
Bob formule
(1 glas wit & 1 glas rood): € 15,00 pp
Gelieve eventuele intoleranties en allergieën vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij kunnen vegetarische gerechten samenstellen, maar we hebben geen veganistische opties.