Plan uw volgende zakelijke meeting

bij Eenhoorn

Meetings

Events

Ons aanbod voor event

Bij “Eenhoorn” bieden we de perfecte setting voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en conferenties. Onze ruime en efficiënt ingerichte seminariezalen zorgen ervoor dat de deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de lezingen.

Met een combinatie van gemoedelijke omkadering, moderne faciliteiten en professionele service streven we ernaar om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen en een inspirerende omgeving te creëren waar ideeën tot leven komen en doelen worden bereikt. Ons toegewijde team staat voor u klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een maatwerkoplossing te bieden. 

Ontspannen en productief

Zakelijke evenementen bij "Eenhoorn"

Bij “Eenhoorn” begrijpen we het belang van succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor vergaderingen, conferenties en teambuilding evenementen.  

We streven naar het leveren van buitengewone zakelijke ervaringen die langdurige indrukken achterlaten. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw volgende bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

De troeven van “Eenhoorn”:
– locatie met familiaal karakter
– vergaderruimtes met veel daglicht
– rustige, groene omgeving met tuin
– Vlotte bereikbaarheid en centrale ligging
– gratis ruime parking
– gratis WIFI
– 3 gastenverblijven