Ontdek het seizoen
In elk gerecht
Het restaurant biedt plaats aan 34 gasten in een charmant en landelijk interieur. In een warm decor ontvangen we U graag en geniet U van seizoens- en streekgebonden lekkernijen.
Wij werken met 1 seizoensgebonden menu met keuze in 4 of 5 gangen. Het menu zal om de 5 à 6 weken gewijzigd worden.
Tevens is er keuze in ‘gerechten aan de kaart’ op donderdag en vrijdag.
Bij elke gelegenheid wordt een menu samengesteld.
Eind februari/begin maart starten de Hopscheuten. Dit is een heuse delicatesse geworden in onze streek, gevolgd door het Aspergeseizoen.
Vervolgens komt het seizoen van de babykreeften eraan en in het najaar kunt u genieten van wildgerechten en de eindejaarsperiode.
Terrasjesweer? Relax en kom heerlijk lunchen of dineren op onze gezellige binnenkoer.
Openingsdagen
Restaurant op reservatie
Donderdag:
Middag & avond
Vrijdag:
Middag & avond
Zaterdag:
Avond
Zondag:
Middag
Middag:
Vanaf 12u00 - laatste bestelling om 13u30
Avond:
Vanaf 18u30 - laatste bestelling om 20u30
Openingsdagen
Groepen en seminaries
Voor groepen en seminaries zijn wij geopend van dinsdag tem zondag. Gelieve ons hiervoor te contacteren.
In beeld
Een visueel bezoek door Restaurant Eenhoorn
Bekijk onze prachtige foto’s op de website en laat u meevoeren door de sfeervolle beelden van Restaurant Eenhoorn. Ontdek onze culinaire hoogstandjes en de unieke sfeer die ons etablissement te bieden heeft, allemaal vastgelegd in levendige beelden die uw zintuigen zullen prikkelen.