A LA CARTE GERECHTEN OP DONDERDAG & VRIJDAG
Voorgerechten
| Gerecht | Prijs |
|---|---|
| Artisanale kaas-en garnaalkroket | little gems sla | citrusgel | € 21.00 |
|
Terrine van eend | brioche peperkoek | gel van rode biet | vijgencompote |
€ 28.00 |
|
Mi-cuit zalm | venkel lamsoor | crème van pastinaak | gember (supplement 9.00€ in hoofdgerecht) |
€ 26.00 |
| Soepje van wortel & pompoen | curry | garnaal | € 16.00 |
Hoofdgerechten
| Gerecht | Prijs |
|---|---|
| Fazant | fondant aardappel | beukenzwam | knolselder | witloof uit 'Lippelo' | veenbes | € 31.00 |
| Rib-eye ‘Black Angus’ | frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper | € 39.00 |
| Griet | bloemkool | kappertjes | tomaat | schuim van bisque & vadouvan | € 38.00 |
| Hazenrug | krokante amandel | rode kool | spruit | shiitake | € 43.00 |
Nagerechten
| Gerecht | Prijs |
|---|---|
| Doyenné peer | sabayon van chocolade | yuzu | hazelnoot praliné | blauwe bes | € 16,00 |
| Vers gedraaid vanilleroomijs | 3 soorten chocolade | chantilly | chocoladekrokant | € 14,00 |
|
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten |
€ 17,00 |