A la carte gerechten op weekdagen

Onze kaart

A LA CARTE GERECHTEN OP DONDERDAG & VRIJDAG

Voorgerechten

Gerecht Prijs
Artisanale kaas-en garnaalkroket | little gems sla | citrusgel € 21.00
Terrine van eend | brioche
peperkoek | gel van rode biet | vijgencompote
€ 28.00
Mi-cuit zalm | venkel
lamsoor | crème van pastinaak | gember (supplement 9.00€ in hoofdgerecht)
€ 26.00
Soepje van wortel & pompoen | curry | garnaal € 16.00

Hoofdgerechten

Gerecht Prijs
Fazant | fondant aardappel | beukenzwam | knolselder | witloof uit 'Lippelo' | veenbes € 31.00
Rib-eye ‘Black Angus’ | frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper € 39.00
Griet | bloemkool | kappertjes | tomaat | schuim van bisque & vadouvan € 38.00
Hazenrug | krokante amandel | rode kool | spruit | shiitake € 43.00

Nagerechten

Gerecht Prijs
Doyenné peer | sabayon van chocolade | yuzu | hazelnoot praliné | blauwe bes € 16,00
Vers gedraaid vanilleroomijs | 3 soorten chocolade | chantilly | chocoladekrokant € 14,00
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten
€ 17,00