A la carte gerechten op weekdagen

Onze kaart

A LA CARTE GERECHTEN OP DONDERDAG & VRIJDAG

Voorgerechten

Gerecht Prijs
Artisanale kaas-en garnaalkroket | little gems sla | citrusgel € 20.00
Tataki van zalm | butternut | radijs | romanesco | postelein € 23.00
Ombervis | risotto | compote van tomaat | venkel
(supplement 7.50€ in hoofdgerecht)
€ 28.00
Soepje van pastinaak | pijnboompitten | feta | gremolata € 16.00

Hoofdgerechten

Gerecht Prijs
Jonge eend uit 'Challans' | zoete aardappel | gebrande prei | witloof | spruit | aardpeer | porto € 31.00
Rib-eye ‘Black Angus’ | frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper € 37.00
Zeeduivel à la nage | polderaardappel | basilicum | rode spitskool € 32.00

Nagerechten

Gerecht Prijs
Vanille couscous | ananas | Vermouth | woudvruchten | chocoladeroomijs € 15,00
Vers gedraaid vanilleroomijs | 3 soorten chocolade | chantilly | chocoladekrokant € 13,00
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten
€ 16,00