Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.

ASPERGEMENU vanaf 17 april

**Asperges ‘Lippelo’ | Vlaams
burrata | peterselie wortel | cress

**Zeebaars | garnaal
groene & witte asperge | Coeur de Boeuf

Velouté van asperges | gerookte zalm 

Lamsfilet | pommes noisette
groene kruiden | asperge | tuinbonen
OF
Kabeljauw | peterselie aardappel
asperge | groentemelange | sauce vierge

Chocolade moelleux | pistache
rood fruit | espuma van rode woudvruchten
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’  6,50 euro per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen: 69,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 80,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon

Bob formule

De bob formule omvat 2 glazen wijn: 16,00 euro per persoon 

Gelieve eventuele intoleranties, allergieën of vegetarische wensen vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij hebben geen veganistische keuken.