MENU
Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.
Menu tem 22 december
**Sint Jakob | quinoa
limoen | burrata | Secreto n°7 | rode biet
—
**Tongschar | tagliatelle van courgette
sinaas | curry | kokkels | boerenkool
—
Soepje van pompoen
gerookte paling | cocos
—
Fazant | witloof uit ‘Lippelo’
beukenzwam | appel | veenbes
OF
Hazenrug | amandel
peer | skitaké | rode kool
(supplement 9 euro op het menu)
OF
Zeebaars
mousseline | tomaat | spinazie
—
Structuren van citroen | chocolade
karamelijs | peer | Italiaanse meringue
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’ 6,50 euro per glas
Prijs van het menu
**Menu 4-gangen: 68,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 78,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert
Passende wijnen tem hoofdgerecht:
4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon
Bob formule
De bob formule omvat 2 glazen wijn: 15,00 euro per persoon
Kerstdagmiddag
Wachtbordje
—
Griet | truffelrisotto | saffraan
venkel | bloemkool
—
Soepje van aardpeer | sint jakobsvrucht
gepofte quinoa | basilicumolie
—
Hertenmedaillon | zoete aardappel
boschampignons | veenbessen | appel | witloof
—
Kerstdessert
Prijs Kerstdagmiddag
Menu met koffie: 73,00 euro per persoon
Menu met aangepaste wijn tem hoofdgerecht en koffie: 95,00 euro per persoon
Gelieve eventuele intoleranties en allergieën vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij kunnen vegetarische gerechten samenstellen, maar we hebben geen veganistische opties.