Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.

Menu tem 22 december

**Sint Jakob | quinoa
limoen | burrata | Secreto n°7 | rode biet

**Tongschar | tagliatelle van courgette
sinaas | curry | kokkels | boerenkool

Soepje van pompoen
gerookte paling | cocos

Fazant | witloof uit ‘Lippelo’
beukenzwam | appel | veenbes
OF
Hazenrug | amandel
peer | skitaké | rode kool
(supplement 9 euro op het menu)
OF
Zeebaars
mousseline | tomaat | spinazie

Structuren van citroen | chocolade
karamelijs | peer | Italiaanse meringue
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 7,50 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’  6,50 euro per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen: 68,00 euro per persoon
Menu 5-gangen: 78,00 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 29,00 euro per persoon

Bob formule

De bob formule omvat 2 glazen wijn: 15,00 euro per persoon 

 

Kerstdagmiddag

Wachtbordje

Griet | truffelrisotto | saffraan
venkel | bloemkool

Soepje van aardpeer | sint jakobsvrucht
gepofte quinoa | basilicumolie

Hertenmedaillon | zoete aardappel
boschampignons | veenbessen | appel | witloof

Kerstdessert

Prijs Kerstdagmiddag

Menu met koffie: 73,00 euro per persoon
Menu met aangepaste wijn tem hoofdgerecht en koffie: 95,00 euro per persoon

Gelieve eventuele intoleranties en allergieën vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij kunnen vegetarische gerechten samenstellen, maar we hebben geen veganistische opties.