Menu's

Hieronder vindt U onze menu's.

 

Februari menu

tem 17 februari

Wachtbordje
--
**Sint-jakobsvrucht/bloemkool/quinoa
    Serrano Trevelez '24'/truffelschuim
--
**Zeeduivel/knolselder
   
postelein/risotto/waterkers
--
Nobashigarnaal/pastinaak/espuma van geitenkaas
--
Lomo Duroc/Tierenteyn/koolrabi
pancetta/rozemarijn/spitskool
OF
Koolvishaasje/speltrisotto
basilicum/jonge bladspinazie
--
Chocolade 'Valrhona'/pannacotta 'kardemom'
karamel/mandarijn/framboos
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester 'Callebaut'
(supplement 6 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas aan 6,50€/glas

**Menu 4-gangen: 52 euro per persoon
Menu 5-gangen: 62 euro per persoon

Met wijnarrangement (tem hoofdgerecht) + koffie/thee inbegrepen:
-4-gangen: 19 euro per persoon
-5-gangen: 24 euro per persoon

 

 Hopscheutenmenu

vanaf donderdag 21 februari 2019

Wachtbordje
--
**Gepocheerd hoeve-ei/hopscheuten
    huisgerookte zalm/schorseneer/truffel/groene kruiden
--
**Noorse skreihaas/hopscheuten
   
butternut/knolselder/kruidenkrokant
--
Ravioli/bloemkool
grijze garnalen/eekhoorntjesbrood
--
Kalfslende & kalfszwezerik/hopscheuten
gele wortel/dauphine aardappel/estragon
OF
Tonschar/hopscheuten
zoete aardappel/prei/saffraan
--
Ananas/Vermout/chocolade 'Ecuador'
banaan/framboos/speculoos
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester 'Callebaut'
(supplement 6 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas aan 6,50€/glas

**Menu 4-gangen: 54 euro per persoon
Menu 5-gangen: 64 euro per persoon

Met wijnarrangement (tem hoofdgerecht) + koffie/thee inbegrepen:
-4-gangen: 19 euro per persoon
-5-gangen: 24 euro per persoon