Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/gemarineerde coeur de boeuf tomaat

 17.00 euro

 Sint-jakobsvrucht/bloemkool/quinoa
 
Serrano Trevelez 24/truffelschuim

 21.00 euro
 Zeeduivel/knolselder
 postelein/risotto/waterkers
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

 29.50 euro

 Nobashigarnaal/pastinaak
 espuma van geitenkaas

 13.00 euro

Hoofdgerechten

 Lomo Duroc/Tierenteyn/koolrabi
 pancetta/rozemarijn/spitskool
 28.50 euro

 Black Angus
 frietjes/groenten/béarnaise of peper

 31.00 euro

 Koolvishaasje/speltrisotto
 basilicum/jonge bladspinazie

 24.00 euro

Nagerechten

 Chocolade 'Valrhona'/pannacotta 'kardemom'
 karamel/mandarijn/framboos
  12.50 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14.00 euro