Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

 

Voorgerechten

Terrine van eend | brioche |gedroogde ham 'Trevelez' // 24.00 euro
Tongschar | comté | bouchotmossel | topinambour // 25.00 euro
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6.50 euro in hoofdgerecht)
Artisanale kaas-en garnaalkroket | frisse salade | tomaat //  19.00 euro
Soepje van doperwten
| avocado | zure room | krokante toast // 13.00 euro

Hoofdgerechten

Hazenrug |oude porto | amandelkroket | pastinaak | shi také | veenbes | witloof | rode kool // 38.00 euro
Fazant 'Brabantse wijze | kasteelaardappel | witloof | appel | veenbes | beukenzwam // 29.50 euro
Rib-eye 'Black Angus' |  handgesneden frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper// 35.00 euro
Pladijs
| zoete aardappel | garnaal | romanesco | bloemkool | jus van waterkers // 29.00 euro

Nagerechten

Peer Belle Hélène | crispy chocolade | sabayon | amandel | ijs van hazelnoot // 14.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs - chocolade - chantilly - krokant // 12.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' // 16.00 euro