Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

 

Voorgerechten

Artisanale kaas-en garnaalkroket - frisse salade - citroen - tomaat = 17.00 euro
Terrine van eendenlever
- brioche - ham 'Danielle Felle 24m' - romanesco - rode biet - ananas chutney = 22.00 euro
Heekhaasje - mossel - aardpeer - jus van bouillabaisse = 25.00 euro
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)
Soepje knolselder - pastinaak - gerookte paling - zeewaterschuim = 13.00 euro

Hoofdgerechten

Hazenrug 'Harlekijn' - amandelkroket - spitskool - shi také - veenbes = 36.00 euro
Fazantenfilet - krielaardappel - witloof - beukenzwam = 29.50 euro
Deense kabeljauw - fregola Sarda - tomaat - basilicum = 29.00 euro
Rib-eye 'Black Angus' - handgesneden frietjes - frisse salade - béarnaise of peper = 34.00 euro

Nagerechten

Doyenée peer - javanais - chocolade - passie - ijs van hazelnoot = 14.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs - chocolade - chantilly - krokant = 11.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' = 15.00 euro