Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

 

Voorgerechten

Tartaar van zalmforel | bulgur | chips van aardpeer |granaatappel | yoghurt // 24.00 euro
Zeeduivel | Tom kha kai | beurre noisette | venkel | jonge bladspinazie | gele wortel
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6.50 euro in hoofdgerecht) // 29.00 euro
Artisanale kaas-en garnaalkroket | frisse salade | tomaat // 18.00 euro

Hoofdgerechten

Melkvarkenrug | gegrilde aardappel | oregano  | sojaboon | rode biet // 26.00 euro
Heekhaas | puree van prei | kruidenmousseline | zeekraal // 31.00 euro
Rib-eye 'Black Angus' |  handgesneden frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper// 34.00 euro

Nagerechten

Mousse van rood fruit | ijs van limoncello | basilicum | biscuit van chocolade | kers // 14.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs - chocolade - chantilly - krokant // 12.00 euro
Sorbet kiwi | meloen | gin espuma
// 11.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' // 16.00 euro