Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

 

Voorgerechten

Artisanale kaas-en garnaalkroket | frisse salade | tomaat = 18.00 euro
Asperges 'Lippelo' | Secreto 07 | peterseliewortel | radijs | ricottal = 22.00 euro
Koolvishaas | tagliatelli van asperges | beurre blanc | kervel= 24.00 euro
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6,50 euro)
Cappuccino van asperges | grijze garnalen13.00 euro

Hoofdgerechten

Lamsfilet | asperges | fondant van krieltjes | lentegroenten = 35.00 euro
Roodbaars op vel | asperges | sobanoedels | compote van tomaat & basilicum | lentengroenten = 31.50 euro
Rib-eye 'Black Angus' - handgesneden frietjes - seizoensgroenten - béarnaise of peper = 34.00 euro

Nagerechten

Pannacotta van karamelia | passie | citroen | witte chocolade | vanille = 14.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs - chocolade - chantilly - krokant = 12.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' = 16.00 euro