Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

 17.00 euro

 Asperges 'Lippelo'/serrano Torreon
 
broccoli/kruidencoulis/hollandaise/radijs

  euro
 Zeewolffilet/tagliatelli asperges
 risotto/groene asperges/beurre blanc/limoen
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

  euro

 Cappuccino van asperges/schuim van kreeft/rivierkreeft

  euro

Hoofdgerechten

 Lamsfilet & -kroon/asperges
 
aardappelgebak/appel/panko/paksoi/bloemkool
  euro

 'Black Angus' 4 weken gerijpt
 frietjes/groenten/béarnaise of peper

 31.00 euro

 Roodbaars/asperges
 
venkel/mergpompoen/jus van bouillabaisse

  euro

Nagerechten

 'Gold' chocolade/exotique/javanais
 
rabarber/rood fruit/crumble 'Ruby'
   euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

  11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

  14.00 euro