Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
Gravad lax | hopscheuten | avruga kaviaar | hoeve-ei | mousseline van witbier // 25.00 euro
Noorse skrei | hopscheuten | boerenkool | schorseneer | kerrie | zeevenkel // 28.00 euro
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 7.50 euro in hoofdgerecht)
Artisanale kaas-en garnaalkroket | parelcouscous | citrusgel // 19.00 euro
Soepje van aardpeer | sint-jakobsnoot | knolselder | truffel // 15.00 euro
Mechelse koekoek | hopscheuten | kroketje van polenta | jonge bloemkool | zalf van butternut | dragon // 33.00 euro
Zeebaars | hopscheuten | noedels | kokos | beurre blanc | kapper // 33.00 euro
Rib-eye 'Black Angus' | handgesneden frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper// 35.00 euro
Brownie | pannacotta | ijs van karamel | passie | framboos | citroen meringue // 15.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs | chocolade | chantilly | krokant // 12.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' // 16.00 euro