Vier uw trouwfeest in  een gezellige hoeve

Vier uw trouwfeest in een gezellige hoeve

Mensen feesten vooral op de belangrijke momenten in hun leven. Dat doen ze het liefst in een decor dat past bij hun persoonlijke smaak en stijl. Onze 2 feestzalen zijn ruim, licht en geven uit op een prachtige, glooiende tuin en aantrekkelijke speelweide. Recepties gaan bij mooi weer door in onze tuin, maar ook bij slecht weer hebben we een alternatief voor u. Of wenst U tevens uw ceremonie bij ons te houden? Alles is bespreekbaar.

Bij elk feest wordt de schikking van de zaal nauwgezet bepaald, zodat gezellig samenzijn en vrolijk dansen voor groepen tot 170 personen in ideale omstandigheden verloopt. Recepties tot 250 personen. We gaan ervan uit dat het feest pas echt geslaagd is als de omgeving, het eten en de feestgangers een uniek geheel vormen.

Vandaar dat we van onze gasten graag weten hoe zij het feest zien. Welke formule U ook in gedachten heeft: een diner aan tafel, een walking diner, buffet, barbecue....We doen alles binnen onze mogelijkheden om aan deze wensen te voldoen. Graag maken wij met U vrijblijvend een afspraak om de locatie te bezichtigen en meer informatie te geven.

Menuvoorstellen/offertes worden op maat uitgewerkt en naar ieders budget.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!